Складання дверей розсувної системи Style

Складання дверей розсувної системи Style.
Крок №1 (Фрезерування МДФ)
У торцях МДФ товщиною 16 мм фрезеруємо зниження з обох боків симетрично (по 3 мм з кожного боку) по периметру в розмір - 10мм., і глибиною - 10мм.


Крок №2 (Складання каркасу)

Встановлюємо верхній та нижній горизонтальні профілі на наповнення (наповнення може бути не цілісним, а що складається з 3 частин). При необхідності застосовуємо гумовий молоток. Встановлюємо вертикальні профілі на наповнення. За потреби застосовуємо гумовий молоток. Наживляємо вертикальні та горизонтальні алюмінієві профілі чотирма шурупами 6х30, що входять до комплекту поставки роликів. Затягуємо всі саморізи.

Крок №3 (Встановлення нижнього ролика)

Встановлюємо нижні ролики в нижній горизонтальний профіль і закріплюємо їх регулювальними гвинтами через отвір у вертикальному алюмінієвому профілі.

Крок №4 (Монтаж дзеркала на каркас)

Знежирюємо поверхню алюмінієвого профілю та МДФ, наносимо на них клей та накладаємо дзеркало. Дзеркало вирівнюємо по периметру алюмінієвого каркаса. У місцях кріплення дзеркала до МДФ та алюмінієвого профілю захисна плівка на дзеркалі не проклеюється. У разі збирання каркаса з частин МДФ захисна плівка проклеюється лише в місцях відсутності контакту дзеркала з іншими поверхнями.

Крок №5 (Встановлення верхнього ролика)

Встановлюємо верхні ролики, попередньо послабивши гвинти М6х30 і потім їх затягуємо.

Крок №6 (Встановлення клямки)

Знежирюємо поверхні, що стикуються алюмінієвого профілю (засувка і основа Style). Наносимо клей в паз основи Style і на хвостовик засувки Style. Затягуємо клямку Style в основу Style, вирівнюючи клямку Style по висоті алюмінієвого каркаса.

Крок №7

Залишаємо двері у горизонтальному положенні на час висихання клею.


 

Подписаться на новости: